Atelier de poezie și scriere creativă. 1

19.11.2020

S-a desfășurat în perioada 19.11.2020-01.04.2021 online la Liceul Teoretic Constantin Romanu Vivu, Teaca, jud. Bistrița-Năsăud.

Ceea ce am intenționat prin acest atelier a fost, cultivarea creativității, cultivarea imaginației, cultivarea conexiunii, dezvoltarea capacității de reflexie, colaborarea, dezvoltarea încrederii în forțele proprii.

Am avut în vedere deprinderea unor obiceiuri care au în vedere sufletul.

Am lucrat la dezvoltarea autenticității, a propriei voci și la încrederea de sine.

Proiect suținut de Asociația Dare to Dream din Cluj-Napoca.

  • Rezultatele atelierului sunt:
  • cartea de poezii 6 Friends care conține poeziile copiiilor cu ilustrații realizate de Maria Brudașcă inpirate de textele lor.

Feedback-ul copiiilor după atelier

"Pentru mine aceasta experienta a fost minunata , m-a făcut sa simt spiritul echipei , am învățat ca pot mult mai mult dacă exersez. Mie mi-a plăcut complet totul. Când eram la acest atelier simțeam ca fac natura sa zambeasca . Am învățat multe lucruri noi și distractive . Atunci cand te uitai la ele păreau plictisitoare ,dar înăuntru lor se afla o adevărată poveste minunata care te facea sa zâmbești." (G. 12)

"A fost o activitate minunata , frumoasa și eu cred că ne-am apropiat mai mult decât eram înainte . Aici am învățat mai multe tipuri de poezie , sa compun texte mai bine și să am mai multă inspirație . Experiența este una de neuitat" (M.12)

"Feedback-ul meu dat activității este de 10 deoarece aici am învățat cum să scriu texte mai bine, să fac poezii mai interesante și să socializez mai bine. Aceste activități au fost distractive, interesante și foarte captivante." (T. 13)

Poezii din cartea 6 Friends, rezultatul atelierului de poezie și scriere creativă.