Tabăra de dans și creație School of Heart

16.07.2019

Au fost 6 zile magice și tranformatoare cu mișcare, desen, explorare în natură, jocuri, gătit și locuit împreună.

Tabăra s-a desfășurat în limba engleză și limba română.

Tabăra a fost susținută din donațiile tuturor celor care au vrut să susțină desfășurarea acestui context educativ.

Am avut educatori, artiști și facilitatori din România și Irlanda.

Tabăra a fost susținută integral prin donații. 

Andreea Gheorghe a sprijinit proiectul făcându-l public și povestind tuturor prietenilor, cunoscuților pentru a susține această inițiativă.

Am insistat ca proiectul să primească finanțări și susținere exterioară deoarece marea majoritate a copiiilor participanți în tabără nu își puteau permite să plătească o taxă de participare care să acopere toate costurile și să beneficieze de o altfel de educație, aceștia având în spate diverse situații dificile.

De asemenea prin sprijinul primit am reușit să răsplătesc și educatorii/artiștii participanți pentru munca pe care au depus-o oferind cursuri, cunoștințe, experiențe, idei, inspirație; lucruri pe care copiii nu le-au întâlnit la școală. 

Ne dorim ca în fiecare an să reușim să organizăm o tabără unde să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiiilor. 

Feedback-ul copiiilor după tabără


"Mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia să particip la această tabără. A fost foarte frumos ce s-a întâmplat, inclusiv că ne-aţi luat telefonul. Îmi cer scuze pentru gălăgia din nopţile trecute în schimb vă mulţumesc pentru activităţile pe care le-am făcut. Acestea pe mine m-au ajutat să mă găsesc şi să îmi identific sentimentele. Mulţumesc pentru tot! Sper să mai am ocazia să vin şi anul viitor" S. (15)


"În primul rând vreau să vă mulţumesc că mi-aţi oferit şansa de a-mi schimba o parte din comportament. În al doilea rând vreau să vă mulţumesc pentru clipele frumoase petrecute în această tabără minunata." (E.12)


"Aş vrea să vă spun că, când am ajuns aici mi-am spus: Vai cum arătă, nu-mi place!" dar după cîteva zile am întâlnit oameni noi, talentaţi şi prietenoşi şi m-au făcut să mă simt minunat în acest loc. Mi-au plăcut activităţile pe care le-am făcut, mi s-au părut interesante, prietenoase, amuzante şi noi, ceva ce n-am mai făcut până acum acasă/la şcoală. Am învâţat multe lucruri şi acum am mai multă încredere în mine şi am învăţat că nu contează ce spun alţii despre mine dacă eu mă simt bine cu ceea ce fac. Spectacolul pe care l-aţi prezentat a fost foarte frumos şi mi-a fost frică pentru că v-aţi învârtit tot dansul şi am crezut că o să vă fie rău sau că ameţiţi. Totuşi mie mi-a plăcut. Seara de film nu mi-a prea plăcut pentru că unii au făcut gălăgie în schimb mi-au plăcut filmuleţele. Focul de tabără a fost uimitor, fabulos, extraordinar pentru că l-am văzut pe Olek că făcea acele mişcări cu focul şi da a fost superb. Mâncarea mi-a plăcut. Mi-au plăcut activităţile cu Laura, Ana, Lucia, Smaranda şi Olek. Mie mi-a plăcut foarte mult această tabără şi aş vrea să mai stau dar nu se poate. O să-mi fie dor de voi toţi. I love you teacher" D. (12)